Familie zeilen

familie zeilen

Wilt u er samen met uw familie eventjes tussenuit? Boek een origineel familie uitje; een ontspannen vaartocht over het IJsselmeer, Waddenzee of naar Amsterdam. Een schip is namelijk een fantastische locatie om samen met de hele familie bijeen te komen. Samen zeilen, dineren, spelletjes spelen aan dek en gezellig bijkletsen... Er is van alles te doen voor een geslaagde familiedag op het water.

Familiedag op het IJsselmeer, de Waddenzee of op de Friese Meren
Jubileum vieren op het water? Ouders zoveel jaar getrouwd? Pa of ma wordt 50 of 60 jaar? Een dag zeilen met de familie staat garant voor veel plezier, misschien ziet u zelfs wel een groepje zeehonden! Onderweg helpt u actief mee aan boord of ontspant u aan dek.

Zeilen combineren met een activiteit
Maak een zeiltocht langs de mooiste plekken rondom het IJsselmeer, de Waddenzee of de Friese Meren. Of combineer uw familie zeiltocht met leuke activiteiten aan wal. Bijvoorbeeld een bezoek aan het Zuiderzeemuseum, de Bataviawerf, Woudagemaal of aan kasteel Radboud in Medemblik. 

barbecueen op het wad

Catering op een schip
Maak samen met familie een lekkere maaltijd in de scheepskombuis. Of ga barbecueën op een drooggelegen wad! Laat u zich liever verwennen? Zeilcharter Stavoren heeft uitgebreide catering mogelijkheden.

Haven locaties voor uw familiedag
Onze vaste thuishaven is Stavoren maar u bepaalt waar u wilt opstappen. Er zijn allerlei havens rondom het IJsselmeer en de Waddenzee. Edam, Lemmer, Stavoren, Volendam, Monnickendam, Amsterdam, Enkhuizen, etc. Niet alleen zeilend maar ook stilliggend zijn de schepen van Zeilcharter Stavoren een perfecte locatie voor uw familiedag.

Zeilvakantie
Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een langere zeiltocht, bijvoorbeeld over het IJsselmeer varen en daarna een Waddeneiland bezoeken. Een fietstocht maken op het eiland en vervolgens de volgende dag varen naar een ander eiland. Er worden geen vaste routes gevaren, u bepaalt!

Info & reserveren
Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Wij helpen u graag met het organiseren van een origineel familie uitje! Bel met Jappie Bandstra 0610907263 of Lenie Ernst 0653733954 of mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.