Bedrijfsuitje zeilen

bedrijfsuitje zeilen 2

Voor een echt verrassend bedrijfsuitje huurt u een zeilschip. Aan boord beleeft u samen met uw collega’s een unieke vaartocht over de Nederlandse binnenwateren. Geniet van één of meerdere dagen er tussenuit. Onder toeziend oog van onze professionele bemanning houdt u samen het schip onder zeil.

Voor het maken van een zeiltocht hebt u geen enkele zeilervaring nodig. Wij maken u wegwijs en zorgen voor de nodige begeleiding. Steek lekker de handen uit de mouwen, of leun lekker achterover met een drankje. Het mag allemaal.

De vaartocht is gemakkelijk uit te breiden met leuke teambuilding activiteiten. Een dag zeilen met je collega’s of zakenrelaties is ook prima te combineren met een activiteit aan de wal. Zeil bijvoorbeeld naar Enkhuizen en breng een bezoek aan het Zuiderzeemuseum onder leiding van een gids. Of kies voor een sportief, educatief of ander cultureel bedrijfsuitje.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?
Bel met Jappie Bandstra 0610907263 of Lenie Ernst 0653733954 of stuur ons uw aanvraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.